Ketä olemme


Olemme Oulusta lähtöisin oleva kiinteistö- ja remonttialan yritys ja olemme toimineet tyytyväisten asiakkaidemme kanssa toimialalla jo vuodesta 2004 lähtien. Toimintamme siirtyi uuden nimen alle vuoden 2020 alussa, johon saakka olemme toimineet TL-Kiinteistöpalvelu Oy nimellä.

Tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun kiinteistöjen ja huoneistojen saneeraus- sekä korjaustöissä. Huolehdimme puolestanne kaiken remontista loppusiivoukseen asti joustavasti avaimet käteen -palveluna.

Aidolla yhteistyöllä onnistuneeseen lopputulokseen

Toimintamme alusta asti olemme luottaneet hyvään yhteistyöhön ja avoimeen kommunikaatioon, sekä uskoneet rehellisesti omaan asiaamme, joka on ollut perusta ja tie onnistuneeseen lopputulokseen ja kestäviin asiakassuhteisiin.

Toimintamallimme on tarjota tilaajalle kokonaisvaltainen ja ammattitaitoinen palvelu Avaimet käteen -periaatteella ilman huolta projektin etenemisestä. Tilaajana voit aina olla varma, että työ viedään alusta loppuun saakka aikataulussa ja suunnitelmassa pysyen.

Palvelumme kattavat laaja-alaisesti huoneistojen ja kiinteistöjen saneeraus- sekä huoltotarpeet, ja oman kymmenlukuisen henkilöstön, sekä laajan yhteistyökumppaniverkoston ansiosta meiltä löytyy tekijä jokaiseen työhön. Tilaajana teidän ei tarvitse huolehtia sopivan työvoiman hankkimisesta, vaan me hoidamme tarvittaessa projektiin tekijän kuin tekijän.

Asiakkailtamme olemmekin saaneet kiitosta juuri toiminnan ja projektien vaivattomuudesta – ja tällä tiellä aiomme jatkaa myös tästä eteenpäin.